Domaclean lefolyótisztító Domaclean lefolyótisztító: tisztaság akár 15 perc alatt!

Domaclean lefolyótisztító

Ha lefolyótisztításról van szó, akkor legtöbben azonnal szeretnénk az eredményeket látni. Vannak azonban olyan vegyi anyagok, melyeknek akár órákra is szükségük van ahhoz, hogy átjárhatóvá tegyék a lefolyót. Nincs ez azonban így a Domaclean lefolyótisztító esetében, amely extra hatékonysággal rendelkezik, és a dugulás mértékétől függően 15-30 perc alatt is tökéletesen kifejti hatékonyságát.

Domaclean lefolyótisztító, ha gyors segítség kell:

Vendégeket vár, és ismét eldugult a toalett? Nem tud elmosogatni, hiszen ismét a dugulás kellemetlenségével találta szembe magát? Visszafelé folyik a szennyvíz a fürdőszobai csapban? Sajnos az ingatlan korától függetlenül előfordulhatnak dugulások a lakásban, és általában ezek mindig a legrosszabbkor jelentkeznek. Ha gyors megoldást szeretne találni a bajra, és az árak sem elhanyagolhatóak, akkor érdemes egy próbát tenni a Domaclean lefolyótisztító használatával.

Elzsírosodott lefolyók? Nem jelenthetnek gondot:

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lefolyók elzsírosodása teljesen természetes folyamat, és még akkor is előfordulhat, ha egyébként fokozottan odafigyelünk arra, mit engedünk le. A helyzet azonban csak súlyosbodik, ha az ételmaradékok, a szappandarabkák és a hajszálak is rendszerint a lefolyóban végzik. Szintén gondot okoz a túl sok mosószer és mosogatószer használat, melyek gyakran állnak a dugulások hátterében. A DomaClean lefolyótisztító számára nem jelenthet gondot az elzsírosodott és makacs dugulásokkal teli rendszer sem, hiszen eredményesen veszi fel a küzdelmet mindezekkel a problémákkal. Nem kell, hogy a dugulások rendszeres részesei legyenek a fürdőszobának vagy a konyhának, hiszen a mindennapi odafigyelés mellett megelőzésre is kiválóan használható a duguláselhárító vegyi anyag.lefolyó
Domaclean lefolyótisztító
Weboldal elnevezése: Domaclean lefolyótisztító
E-mail:
Cím:
Budapest » Pest » Magyarország

Foglalkozási terület: Domaclean lefolyótisztító