Domaclean lefolyótisztító

Ha lefolyótisztításról van szó, akkor legtöbben azonnal szeretnénk az eredményeket látni. Vannak azonban olyan vegyi anyagok, melyeknek akár órákra is szükségük van ahhoz, hogy átjárhatóvá tegyék a lefolyót. Nincs ez azonban így a Domaclean lefolyótisztító esetében, amely extra hatékonysággal rendelkezik, és a dugulás mértékétől függően 15-30 perc alatt is tökéletesen kifejti hatékonyságát.

Domaclean lefolyótisztító, ha gyors segítség kell:

Vendégeket vár, és ismét eldugult a toalett? Nem tud elmosogatni, hiszen ismét a dugulás kellemetlenségével találta szembe magát? Visszafelé folyik a szennyvíz a fürdőszobai csapban? Sajnos az ingatlan korától függetlenül előfordulhatnak dugulások a lakásban, és általában ezek mindig a legrosszabbkor jelentkeznek. Ha gyors megoldást szeretne találni a bajra, és az árak sem elhanyagolhatóak, akkor érdemes egy próbát tenni a Domaclean lefolyótisztító használatával.

Elzsírosodott lefolyók? Nem jelenthetnek gondot:

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lefolyók elzsírosodása teljesen természetes folyamat, és még akkor is előfordulhat, ha egyébként fokozottan odafigyelünk arra, mit engedünk le. A helyzet azonban csak súlyosbodik, ha az ételmaradékok, a szappandarabkák és a hajszálak is rendszerint a lefolyóban végzik. Szintén gondot okoz a túl sok mosószer és mosogatószer használat, melyek gyakran állnak a dugulások hátterében. A DomaClean lefolyótisztító számára nem jelenthet gondot az elzsírosodott és makacs dugulásokkal teli rendszer sem, hiszen eredményesen veszi fel a küzdelmet mindezekkel a problémákkal. Nem kell, hogy a dugulások rendszeres részesei legyenek a fürdőszobának vagy a konyhának, hiszen a mindennapi odafigyelés mellett megelőzésre is kiválóan használható a duguláselhárító vegyi anyag.lefolyó
Domaclean lefolyótisztító
Weboldal elnevezése: Domaclean lefolyótisztító
E-mail:
Cím:
Budapest » Pest » Magyarország

Foglalkozási terület: Domaclean lefolyótisztító