Domestos lefolyótisztító Domestos lefolyótisztító: maximális hatékonyság az ismert márkától!

Domestos lefolyótisztító

A Domestos márkanevet mindannyian jól ismerjük, hiszen az otthon higiéniáját szolgálva számos remek termékkel van jelen az üzletek polcain. Nem csak fertőtlenítés vagy fehérítés során számíthatunk rá, hanem akkor is, ha duguláselhárításról van szó. A jellegzetes dobozban kapható Domestos lefolyótisztító elbánik a dugulásokkal, a szagokkal és tökéletes higiéniát biztosít.

Domestos lefolyótisztító megbízható minőséggel!

Ha a duguláselhárítás- és megelőzés terén használatos készítményeket rangsorolnánk, akkor a Domestos lefolyótisztító minden valószínűség szerint előkelő helyen végezne. Nem véletlen, hiszen speciális anyagösszetételének köszönhetően 15 perc alatt megszünteti még a makacs dugulásokat is. Megbízható minőségére kitűnő példa, hogy a márka már régóta jelen van a piacon, és minden termékével kiváló színvonalon teljesít. Legyen szó akár a fürdőszobai dugulásokról, a konyhai szaniterek esetében előforduló problémákról, vagy akár a toalettben észlelhető higiéniai gondokról, a Domestos lefolyótisztító garantált segítséget jelent a bajban.

Zsiradék és hajszálak? Mondjon búcsút nekik!

A lefolyórendszer elzsírosodása természetes folyamat, de sajnos tény, hogy a mindennapi használattal is hátrányosan befolyásolhatjuk a lefolyók állapotát. A használt olajat és a tányérokon jelen levő ételmaradékokat célszerű a szemetesbe dobni. A fürdőszobában jó szolgálatot tehet a lefolyószűkítő, mely felfogja a hajszálakat és a szappanmaradékokat. A megfelelő vegyi anyag bevetésével már a dugulások létrejötte előtt, megelőzési céllal tehetünk a sok bosszúságot okozó probléma ellen. Az ismert márka készítményei egyszerre távolítják el a dugulást, használhatóak megelőzésként, és ugyanakkor fertőtlenítenek is.lefolyó
Domestos lefolyótisztító
Weboldal elnevezése: Domestos lefolyótisztító
E-mail:
Cím:
Budapest » Pest » Magyarország

Foglalkozási terület: Domestos lefolyótisztító