Dugulás elhárítás házilag Dugulás elhárítás házilag

Dugulás elhárítás házilag

A WC duguláselhárítás a második leggyakrabban igénybe vett szolgáltatási forma. Sok esetben csupán figyelmetlenség miatt kerül bele például a WC illatosító kosár a toalettbe. Egy kis odafigyeléssel sok esetben el lehetne kerülni a dugulásokat. Azonban, ha már kialakult, vannak olyan praktikák, melyek segíthetnek. Az egyik ilyen megoldás a WC pumpa. Ha nem makacs a dugulás, akkor a pumpa legtöbb esetben megoldja a problémát. Ha belekerült valami a WC-be, ennek segítségével felszínre is hozhatjuk. A boltban kapható WC tisztító folyadékok és porok is segíthetnek, bár ezek inkább a megelőzésért felelősek. Azonban ha tiszta a lefolyó, akkor nehezebben tud megtapadni a vezeték falán a szennyeződés. Épp ezért a Tárnok a WC dugulás elhárításban fontos szerepet játszik a megelőzés is. Duguláselhárítás Tárnok éjjel nappal. Mivel a megelőzésre nagyobb hangsúlyt kellene fektetni, ezért azt ajánljuk Önnek is, hogy rendszeresen használjon különböző lefolyótisztítókat. Azonban ha már fennáll a dugulás, és ezek segítségével sem boldogul, akkor minél hamarabb kérje segítségünket, vegye igénybe ez irányú szolgáltatásunkat.

Lefolyó dugulása:

A lefolyótakarítást a található ingatlanokban is bizonyos időközönként el kell végezni, mivel a különféle tárgyak elzárhatják a csatornarendszer vezetékeit. A lefolyókba legtöbb esetben úgy alakul ki dugulás, hogy a vezetékek falára rátapadt zsír, szappan és mosogatószer maradvány meggátolja a víz szabad lefolyását. Több lehetőség közül is választhat, ha eredményes tisztítást szeretne, ám a leghatásosabb munkát szakember végzi, aki nagynyomású géppel alaposan áttakarítja a lefolyót. Lefolyótakarítás rutinszerű feladat számunkra, mivel rendelkezünk megfelelő célszerszámokkal, gépekkel. Gépparkunkban megtalálható az újgenerációs gépek egész tárháza, melyekkel könnyedén el lehet végezni a lefolyók kitakarítását, akárcsak a dugulások elhárítását. Természetesen a profi gépeket hozzáértő kollégáink kezelik, akik megfelelő tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek. A lefolyók rendszeres kitakarítása is fontos, hisz ily módon meg lehet előzni a kellemetlen szagok szétterjedését is a lakásban.

Azonnal a lefolyótisztítás érdekében be lehet vetni különféle háztartási szereket is. Beszerzésük sem nehéz, mivel a legtöbb háztartási bolt polcain megtalálhatóak. Ilyenek a szódabikarbóna, az ecet, trisó, kóla stb. A szódabikarbónát bele kell szórni a lefolyóba – ha nagyobb hatást akar elérni, akkor ecetet is javallott hozzáönteni –, majd 30 perc után meleg (esetleg langyos) vizet kell belefolyatni. A kóla is segítségünkre lehet a lefolyótisztításban. Ha a vízkőtől is szeretnénk egyszerre megszabadulni, akkor a konyhasó és ecet keverékét tegyük a lefolyóba. Ezek a házilag egyszerűen használható lefolyótisztítók a kisebb lerakódásokat, zsírt könnyen eltávolítják, így megelőzik a nagyobb dugulások kialakulását. Azonnal a lefolyótisztítás a házilag alkalmazható szerekkel elejét veheti a nagyobb dugulások kialakulásának.

A lefolyótisztítás nemcsak azért fontos, hogy megelőzze a dugulásokat, hanem azért is, hogy a kellemetlen szagok se áradjanak ki a lefolyóból. Ha kellően tisztán tartja a lefolyókat, és figyel arra, hogy mindig csak az kerüljön bele, ami oda való, akkor már nagyon sokat tett annak érdekében, hogy az ne duguljon el. Ha azt szeretné, hogy elkerüljék a dugulással járó kellemetlenségek, hívjon bennünket, mi rendszeresen elvégezzük Ön helyett a lefolyótisztítást.lefolyó dugulás
wc dugulás
Dugulás elhárítás házilag
Weboldal elnevezése: Dugulás elhárítás házilag
E-mail:
Cím:
Budapest » Pest » Magyarország

Foglalkozási terület: Dugulás elhárítás házilag