Dugulás fajtái kis és nagy csövek.

A dugulás fajtái

» » A dugulás fajtái
Fel sorolok önnek néhány dugulás fajtát. Azt is le írom ide hogy házilag milyen módon tudja elhárítani a dugulását legyen bármilyen fajt is.

A duguláselhárítást házilag 3 féle módon orvosolhatja.

Pumpa
Az első ha meg próbálja pumpálni a lefolyót kézzel vagy wc pumpával. A második jó módszer a csőgörényes megoldás ez igazából 8 mm sodrott drót amit csőgörénynek csúfolnak. A harmadik utolsó lehetőség a házilagos elhárításra, a vegyszeres elhárítás. a vegyszeres duguláselhárítás során legyen körültekintő tartsa be a használati utasítást.

A dugulás fajtáit csoportosítom csővezeték mérete szerint.

Dugulás fajtái Kis csövek 32 mm:

Álltalában ezek a dugulások beltéren szoktak elő fordulni a fürdőszobában, mosókonyhában Kád dugulás, Mosdó dugulás, mosógép elfolyó dugulás, pidé dugulás. ezekben a felsorolt dugulás fajtákban annyi a közös mindnek 32 mm a csatorna vezeték kiállása, a szűk keresztmetszet miatt nehéz kitisztítani, de nem lehetetlen. profi gépparkunkban található ezekre is gép.

Dugulás fajtái nagy csövek 50 mm-tól

Csőrendszer

Padló lefolyó dugulás, mosogató dugulás, wc dugulás. ezek a dugulás fajtákat már könnybe elhárítani a gép és tisztító fej kiválasztása egyszerűbb sokféle kategóriából lehet választani használni ezekhez a dugulásokhoz. A beltéren kisebb spirálos duguláselhárító gépeket alkalmazunk, azért hogy ne sérüljenek a kisebb csövek minden estben védőcső vezeti a duguláselhárító spirált a falba. Kültéren alkalmazható gépek nagyobbak mivel a csővezetékek általában már nagy átmérőjűek. A kültéri duguláselhárító gépek közé soroljuk a woma mosót is.