Egy jó választás: Mr Muscle lefolyótisztító gél

» » Egy jó választás: Mr Muscle lefolyótisztító gél
Mr Muscle

A WC-t, a mosogatót vagy a fürdőkádat az emberek többsége rendszeresen használja, ezáltal folyamatosan ki vannak téve a dugulás veszélyeinek, legyen az szappan, haj, zsír, toalettpapír, vagy bármilyen más egyéb szennyeződés, ami alaposan próbára teszi a lefolyókat, akárcsak maga a vízkő, ami még ennél is nagyobb problémát tud okozni. Ha a lefolyókat nem tartjuk karban rendszeresen, előbb vagy utóbb garantáltan dugulás keletkezik majd. A kereskedelmi forgalomban rengeteg különféle tisztítószer és egyéb duguláselhárító készítmény létezik, amelyek mindegyike képes arra, hogy megoldják a problémát akkor, ha már úgy érezzük, hogy semmi sem segít.

Mr Muscle lefolyótisztítók ásza:

Vannak azonban kiemelkedőbb készítmények, amelyek lényegesen hatásosabbak, mint társai, mert sokkal több vagy erősebb kemikáliát tartalmaznak, esetleg olyan állagúak, hogy képesek a problémát ott kifejteni, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Ilyenek többek között a Mr. Muscle termékei is, amelyeket általában akkor kell alkalmaznunk, ha a dugulást már semmivel sem tudjuk elhárítani, és kellene egy jó választás, egy igazán hatékony tisztítószer.

A Mr. Muscle kétféle termékcsaláddal van jelen a magyar boltok polcain, így a legtöbb esetben a hagyományos lefolyótisztító gélként ismerik, illetve alkalmazzák. Ez egy nagyon erős vegyszer, ami kifejezetten arra szolgál, hogy elháríthassuk vele a csatornavezetékekben megbújó dugulásokat úgy, hogy közben ne károsítsuk a folyamattal a lefolyócsövet.

A Mr Muscle lefolyótakarítók királya:

Mivel nagyon erős, maró hatású szerről van szó, feltétlenül gumikesztyűben és kötényben szabad csak alkalmazni, de érdemes védőszemüveget is viselni, mivel a lefolyóba öntése után a hirtelen reakció láthatatlan gázokat juttathat a levegőbe, amelyek közvetlenül érintkezve a szemmel nagyon komoly problémát is előidézhetnek. Használata után tehát alaposan mosakodjunk meg, és ha módunk van rá, akkor szellőztessünk is a helyiségben, sőt mi több, legalább az öblítésig érdemes nyitva hagyni az ablakokat. A termék sűrű gél formájában kapható, amit csak egyszerűen bele kell önteni a lefolyóba, majd megvárni, amíg eljut a duguláshoz, hogy ott kifejthesse hatását. Általában a szer 15-20 perc alatt képes hatni, és egy öblítés után a lefolyó optimális esetben ugyanolyan átjárható lesz, mint korábban volt.

Egy jó választás: Mr Muscle lefolyótisztító gél:

Mr Muscle

Létezik ezen felül a Mr. Muscle lefolyótisztító granulátum is, ami akkor alkalmazható, ha a lefolyótisztító gél esetleg már túl kevés lenne. Az egyik legkedveltebb a lefolyótisztító granulátumok között, hiszen képes megbirkózni még olyan dugulásokkal is, amelyeket szappan, haj, esetleg valamilyen más szőrzet, például állat szőre okozott. Szintén ez a granulátum ajánlott arra az esetre is, ha különféle ételmaradékok okozzák a problémát, esetleg azok és az elzsírosodás együtt okozott akadályt a rendszerben.

Mivel rendkívül erős maró hatása van, és allergiás reakciókat is képes okozni, ezért feltétlenül fontos védőkesztyű használata hozzá. Használata pofonegyszerű, mindössze beleöntjük a lefolyóba a granulátumot, ráöntjük a tiszta forró vizet, majd megvárjuk, amíg a dugulás lassan feloldódik. A Mr. Muscle termékcsalád minden egyes tagja nem csak nagy biztonsággal, hanem nagy hatékonysággal is használható fennálló dugulás esetén, de sosem szabad megfeledkeznünk arról, hogy bár kellemes színe és gyakran illata is van, egy rendkívül erős, maró hatású szerről van szó, aminek alkalmazásához minden esetben védőkesztyű, illetve egyéb védőfelszerelések használata javasolt.