A padlóösszefolyó bűzelzáró is okolható a kellemetlen szagokért.

A padlóösszefolyó bűzelzáró is okolható a kellemetlen szagokért

Előfordul, hogy a túlterhelés lefolyó eltömődést okoz, ami vízmennyiséget és akár áradásokat is eredményezhet. Ez a fajta vízvezeték-szükséghelyzet azonnali figyelmet igényel - a megfelelő. Kerülje a kereskedelmi célú lefolyótisztítókat, amelyek maró hatásúak és a csöveken keresztül is meg tudnak enni, így még nagyobb problémát okozhat Önnek. Ehelyett használja az alábbi alternatívákat az eldugult padlóelvezetés tisztításának legjobb módjaira.

A képzett vízvezeték-szerelők rendelkeznek tapasztalattal a dugulás okának gyors és pontos diagnosztizálására. Ezután a csúcstechnológiájú felszerelésekből választják ki a legjobb megoldást a probléma megoldására - ideértve a száloptikás fényképezőgépeket, amelyek lehetővé teszik az otthoni vízvezeték belső nézetét, a nagy teljesítményű elektromos csigákat (" Roto-Rooters ") és a hidraulikus fúvókákat, amelyek a támadási lefolyók eltömődnek nagynyomású vízfolyásokkal.

De miért kell megvárni a vízvezeték-szükséghelyzetet? A hozzáértő háztulajdonosok a megelőző karbantartásuk részeként három-öt évente szakszerűen tisztítják a csatornákat.