Lefolyótakarítás Budapesten Duguláselhárítás bontás nélkül.

Lefolyótakarítás Budapesten

» » Lefolyótakarítás Budapesten

Ha duguláselhárításra van szüksége, a Lefolyótakarítás Budapesten is kaphat segítséget! A dugulás egy olyan probléma, aminek valószínűleg senki sem örül, bármikor szembesüljön is vele. Fontos lenne, hogy azonnal megszabaduljunk a problémától, mielőtt az nagyon a fejünkre nőne, azonban sokan nem szívesen hívnak szakembert, mert tartanak a hatalmas felfordulástól. A Lefolyótakarítás Budapesten a duguláselhárítás azonban nem feltétlenül jár rengeteg pluszmunkával.

Kamerás csővizsgálat

Ma már a modern technikáknak köszönhetően minimalizálni lehet az olyan munkálatokat, melyek ilyen felfordulással járnának. Az egyik ilyen modern eljárás a kamerás csővizsgálat, melynek segítségével szó szerint meg tudjuk nézni, hogy hol van pontosan a dugulás és milyen mértékű, mi okozza a gondot – a duguláselhárításhoz ez a Lefolyótakarítás Budapesten is igénybe vehető. Segítségével elkerülhető lehet például a falbontás, régebben ugyanis sokszor kénytelenek voltak a szakemberek végigbontani a falat, hogy megtalálják a dugulás helyét, ami értelemszerűen rengeteg plusz problémát okozott az épület tulajdonosának, hiszen a falat ki kellett javítani. Duguláselhárítás során a IV. kerületben azonban ettől már nem kell tartani!

Lefolyótakarítás Budapesten Duguláselhárítás bontás nélkül:

Falbontás

A duguláselhárítás a azonban ma már falbontás nélkül is minden további nélkül lehetséges, így nem kell ilyesmitől tartani. Ha dugulással áll szemben, hívjon minket bátran, minden eszközt bevetünk, hogy falbontás nélkül végezzük el a duguláselhárítás, emellett a munka során keletkezett koszt is feltakarítjuk magunk után, hogy Önnek minél kevesebb gondot okozzunk.

Törekszünk az olcsó, gyors, pontos és precíz munkavégzésre!

GÉP SPIRÁLOS DUGULÁSELHÁRÍTÁS ÁRAINK:

  • Légkondícionáló kondenz csepegtető duguláselhárítás árak 5.500 Ft-tól 8.280 Ft-ig
  • Kád, mosdó, zuhanytálca, piszoár, duguláselhárítása 5.500 Ft-tól 11.200 Ft-ig
  • Padlóösszefolyók duguláselhárítása 5.500 ft
  • Mosogató duguláselhárítása 5.500 Ft
  • Wc duguláselhárítása 5.500 Ft
  • Fő és ejtő vezeték spirálos duguláselhárítása 5.500 Ft

Mi is az a csőgörény?

Csőgörény

Csőgörény a legjobb duguláselhárító eszköz

A csőgörény a duguláselhárítók legjobb barátja van gépi tisztító görény és kézi tisztító görény.

A gépi tisztító görényből jó néhány fajta létezik vannak a standard spirálok egyszerű rugalmas acél drótból lehajtott rugó. a rugó végére pedig bele van hajtva a csatlakozó kuplung. a kuplung segítségével lehet egymáshoz csatlakoztatni a drótokat,( görényeket).nem csak minőségbeli különbségek vannak a csőgörények között, hanem anyag vastagság, az anyag vastagság után méret, 22 mm, 16 mm, 32, mm.