Lefolyótisztító szerek Mi alapján válasszunk a lefolyótisztító kínálatból?

Lefolyótisztító szerek

Ugrás a lefolyótisztító szerekhez
Visszatérő dugulások nehezítik meg mindennapjait? Szeretné, ha végre újra átjárhatóak lennének lefolyói? Megelégelte az állandó bűzt és a higiénia hiányosságait? A lefolyótisztító készítmények kitűnő segítségnek bizonyulnak akkor, ha szeretnénk házilag megoldani a problémát, és nem költenénk komoly ezreket a szakember munkadíjára. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb, üzletek polcain sorakozó vegyi anyag eredményesen vethető be még a makacs dugulások ellen is, ugyan némelyiket többször is érdemes használni ennek érdekében.

Mi alapján válasszunk a lefolyótisztító kínálatból?

Mindegy, hogy valamelyik bevásárlóközpontról vagy webáruházról van szó, mindkét esetben sokféle lefolyótisztító márka közül választhatunk. De mégis mi alapján érdemes választani? Legyen elsődleges az ár, vagy sokkal lényegesebb, hogy ismert márka mellett tegyük le a voksot? A háziasszonyok véleménye alapján elmondható, hogy sokszor az olcsó kategóriás lefolyótisztító készítmények is rendkívül hatékonynak bizonyulnak, bár a hatóidő gyakran hosszabb, mint az ismert és drágább márkák esetében. A Ronett, a Mexa, vagy a Krett kifejezetten alacsony áron beszerezhetőek, de könnyen lehet, hogy két-három órát is hagyni kell azokat, míg kifejtik hatásukat. Ellenben a Domaclean vagy a Domestos már 15 perc alatt tökéletesen felveszik a küzdelmet a makacs dugulásokkal. Bár ez utóbbiak többe kerülnek, de ha a gyorsaság az elsődleges szempont, akkor megéri a drágább fajtákat választani.

Duguláselhárítás és megelőzés egyetlen termékkel:

A legtöbb duguláselhárításra használatos lefolyótisztító nem csak a dugulások megszüntetése érdekében vethető be, de megelőzés gyanánt is. Nem lehet elégszer hangsúlyozni ez utóbbi fontosságát, hiszen ha a heti takarítás alkalmával a lefolyók karbantartására is odafigyelünk, akkor jó eséllyel vehetjük elejét a dugulásoknak. Még a természetes elzsírosodási folyamat is lelassítható akkor, ha olyan kíméletes készítményeket használunk megelőzés gyanánt, mint amilyen például a Sano Drain vagy a ZUM lefolyótisztító.

A lefolyótisztító készítményeket érdemes megelőzésre is felhasználni, ekkor általában kevesebb is elegendő belőlük. Ha elfogyott volna az általában favorizált márka, akkor áthidaló megoldásként jó választás lehet egy lábas forró vizet a lefolyóba önteni, mely a zsiradék oldásában jó szolgálatot tehet. Fontos azonban, hogy a következő vásárlásnál ne feledkezzen el a lefolyótisztító beszerzéséről, hiszen ez teljesebb védelmet biztosít megelőzés gyanánt is, mint a forró víz. A duguláselhárítás és a lefolyótisztítás kettős feladatához a Speeder Professional lefolyótisztító is remek döntés lehet.

Ügyeljünk a biztonságos használatra!

Mivel a lefolyótisztító készítmények esetében rendszerint erősen maró hatással rendelkező vegyi anyagokról van szó, ezért a használathoz célszerű mindig gumikesztyűt húzni. Figyeljünk arra, hogy ne fröccsenjenek bőrre, s végképp ne szembe. Amennyiben többféle lefolyótisztító is van otthon, úgy ne keverjük egymással azokat, és ne kombináljuk őket a használat során, hiszen ezzel akár mérgező gázok is a levegőbe kerülhetnek. A duguláselhárításra használatos gélek és granulátumok általában gyerekzáras kivitelben kaphatóak, de ennek ellenére tároljuk azokat mindig elzárt helyen, hogy gyermekek és háziállatok se férhessenek hozzájuk.

A makacs dugulásokkal és a velük járó kellemetlen szagokkal és higiéniai problémákkal nem kell feltétlenül együtt élnie. A lefolyótisztító gélek eredményesen vethetőek be a lefolyók mihamarabbi átjárhatóvá tétele érdekében.
A lefolyótisztító szerek nagy választéka:
Meglepődik
Domestos lefolyótisztító
Lefolyótisztító szerek
Weboldal elnevezése: Lefolyótisztító szerek
E-mail:
Cím:
Budapest » Pest » Magyarország

Foglalkozási terület: Lefolyótisztító szerek