Fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás | Mesteri duguláselhárítás

Fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás

Fürdőszobai padló összefolyó
A fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás házilag is megoldható, ám ha nem szeretnénk erre időt és energiát szánni, akkor érdemes szakemberre bízni a feladatot. A fürdőszoba reggelente és este gyakran használt helyiség, ezért az eldugult padló összefolyó gyors és hatékony megoldást követel. Ha a felfrissülés, szépségápolás helyszínén fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás válik szükségessé, akkor sajnos tény, hogy a helyiség nem funkcionál optimálisan, ezzel nap mint nap sok bosszúságot okozva. Sok ügyesség nem kell hozzá, hogy házilag oldjuk meg a dugulás megszüntetését, de ha visszatérő jelleggel kell szembesülnünk a problémával, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy talán makacsabb a helyzet, mint gondolnánk.

Mi okozhat dugulást?

Míg a mosdó vagy a kád esetében a hajszálak, a túl sok tusfürdő, habfürdő és sampon használat okozhat gondot, addig a padkló összefolyó esetében sokszor más tényezők is felelőssé tehetőek. S hogy melyek ezek? A padló összefolyóba takarítás, felmosás, vagy például a fürdő festése során szokott idegen tárgy, por, hajszálak kerülni. Ezek egy idő után biztosan duguláshoz vezetnek, mely mindenképp beavatkozást igényel.

Ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem a lefolyó csövekben alakult ki dugulás, csak a szifon részben, úgy a tisztítás minden gond nélkül megoldható egyénileg. Dolgozzunk gumikesztyűben, és a szifon alján levő bűzös iszapot, lerakódásokat távolítsuk el, ezzel átjárhatóvá téve a rendszert.

Fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás: a bűz is megszüntethető segítségével!

bűz
A padló szifonból áradó bűz rendkívül kellemetlen, hiszen a higiénia hiányának érzetét keltheti. Ma már léteznek olyan korszerű padlószifonok, amelyek esetében egy bűzelzáró golyó biztosítja a szagok helyiségbe történő visszajutását. Sokszor azonban olyan megoldásról van szó, mely nincs összekötve a kád vagy a mosdó vízrendszerével, és pusztán a fürdés közben padlóra kerülő víz elvezetését célozza a padló összefolyó. Ilyenkor nem ritka, hogy vízutánpótlás hiányában kiszárad az összefolyó, és a csatornaszag így vissza tud jutni a helyiségbe. A duguláselhárítás mellett a másik fontos feladat ennek megakadályozása, hiszen ezen a fürdőszoba kényelmes és komfortos használata múlhat. Ha a megemelkedik a víz a szifonban, és esetleg túl is csordul rendszeresen, azzal a burkolat beázását kockáztathatjuk és persze az állandó nedves, dohos szag jelenlétét. A megfelelő toldó cső beépítésével a szakember gyorsan orvosolni tudja a problémát, s így megakadályozhatóak a felmerülő problémák.

Házilagos megoldások vagy szakember segítsége?

A fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás terén lehetővé teszi a házilagos megoldásokat. Hasonlóképpen a mosdó, vagy a mosogató esetéhez, a cél itt is elsőként a szifon kitisztítása. A szétszedés nem okozhat gondot, ám ha a visszaszerelés után még mindig tapasztalható a dugulás, akkor a probléma gyökerei nagy valószínűséggel mélyebben keresendőek. Sajnos tény, hogy a csatorna alapvezeték eldugulása esetén házilagosan nem sokat lehet tenni. A fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás kapcsán ilyenkor megéri szakemberhez fordulni. Ugyan kísérletezhetünk vegyi anyagokkal, vagy kézi duguláselhárító spirállal, de ez utóbbival laikusként érdemes nagyon óvatosan bánni. Amennyiben a cső keresztmetszete kicsi, vagy felülete meggyengült az évek során, úgy akár a csőtörést is kockáztathatjuk így.

Sokan éppen azért nem fordulnak időben szakemberhez, mert szeretnék elkerülni az ezzel járó kiadásokat. Belegondolva azonban a házilagos módszerek többszöri gyakorlása sajnos akár többe is kerülhet, mint az időben kihívott profi munkadíja. Ha megunta, hogy bűz terjeng a fürdőszobában, vagy minden egyes tusolás, fürdés után visszafolyik a víz a fürdő padlójára, akkor bízza szakemberekre a fürdőszobai padló összefolyó duguláselhárítás teendőit.
100% garancia


Felejtse el a visszafolyó víz okozta kellemetlenségeket, az ebből fakadó takarítási nehézségeket és az esetleges higiéniai gondokat! Fürdőszobai összefolyók tisztítása esetén is nagy gyakorlattal állunk rendelkezésére és szolgáljuk kimagasló minőségben a helyiség kifogástalan funkcionálását! Nem csak a padlóösszefolyókkal kapcsolatban rendelkezünk nagy gyakorlattal, de bármilyen, a fürdőszobában, konyhában megtalálható szaniter duguláselhárítása terén is. Bizonyos esetekben a szakmai segítség nélkülözhetetlen. Bízza ilyenkor profikra a munkát, akik nem csak magas minőségben végzik azt el, de gondoskodnak a keletkezett kellemetlen szagok és szennyeződések tökéletes megszüntetéséről is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink valamelyikén!
 • Partnerünk:

  Ingatlan eladás, vásárlás, albérlet vagyis: E.V.A.

  eva.ingatlan.hu

  Az ingatlanpiacon annyi jogszabály van mint égen a csillag, ha nem akarunk eltévelyedni benne akkor érdemes utána olvasni. Az eva.ingatlan.hu arra vállalkozott, hogy összeszedje az alap tudnivalókat az ingatlan piaci törvényekről. Nem csak olvasni lehet hanem beszélgetni is, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a témával kapcsolatban. Nem ritkán hallani hogy az albérlők megszegték a szerződésüket és a tulajdonos nem tudja hogy mi a teendő. Járjon utána hogy ne eshessen meg Önnel.  

 • Partnerünk:

  Az arcápolás lépései

  Arcápolás lépései

  Nem csak a nőknek hanem a férfiaknak is szüksége van néha az arcápolásra. Arról nem is beszélve, hogy az ápolt külsőt a nők jobban szeretik. A következő oldalon tájékozódhat az arcápolás lépései-ről ami nem csak nőknek szól. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az új technológiák már csodákra képesek, igaz a fiatalságot még nem adják vissza. A fiatalsagtitkai.hu azt vállalta be hogy bemutasson pár terméket, hogy ezzel is ismertesse a technológiai fejlődést.   

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás olcsón

  Duguláselhárítás olcsón

  Olcsó, olcsó, olcsó ez minden ember álma. Amióta létezik a pénz azóta nagyon nehezen adjuk ki a kezünkből. A duguláselhárítás az egész országban drága és összeségében egységes (mindenhol azonos árakon dolgoznak a szakemberek). A Bl-promt kft. nem drágán hanem olcsón ajánlja a szolgáltatásai még a nevünkben is benne van. Igaz hogy nagyon közel vagyunk az átlag árakhoz de azért még sem teljesen ott. Hol végzünk duguláselhárítást? Mikor végzünk? mennyiért végzünk? Minden kérdésre megadjuk a választ a következő weboldalon: Duguláselhárítás olcsón

 • Partnerünk:

  Csontkovács a csontok mestere!

  csontkovács

  A csontkovácsolás mára már egy nagyon régi gyógymód ami a csontok masszírozásával gyógyítja a kisugárzó betegségeket.  Ne féljen a csontkovácstól! Ami nagyon sokszor elő szokott fordulni az az, hogy a sok ülő munkától a nyaki csigolyák elfáradnak, el kezd fájni a felső testünk és fáradékonyabbak leszünk. A legtöbb csont és izomrendszeri rendellenesség degeneratív (kopásos) elváltozása köztudottan a korral növekvő arányban fordul elő. Nincs ez másképp a nyak és a váll környéki fájdalmak esetében sem. Mind a nyak, mind a váll esetében a fájdalmak érthetően alakulnak ki, hisz folyamatos terhelés alatt állnak ezek a tájékok, és ezen fájdalmak meggátolhatnak napi teendőinkben. Olvasson tovább ha érdekli a téma: csontkovács mert nem bánt hanem gyógyít. 

 • Partnerünk:

  Womás csatornatisztítás Budapesten:

  Womás csatornatisztítás

  Sokan nincsenek tisztában a duguláselhárítás folyamatával és a gépekkel amivel dolgoznak a szakemberek. Természetesen miért is kellene tudni ezt mindenkinek? Nem kell csak ha valaki azt szeretné tudni hogy miért ad ki olyan sok pénzt aa dugulásáért akkor érdemes utánanézni. Van egy úgynevezett woma gép aminek az értéke több 100ezer forint. Amikor egy womás csatornatisztítás 30 ezer forint az azért van mert a gépnek az értéke is benne van az árban.