Sano Drain lefolyótisztító Sano Drain lefolyótisztító granulátum dugulás megelőzéshez

Sano Drain lefolyótisztító

A rengeteg bosszúsággal járó dugulásoknak mindannyian szeretnénk elejét venni. Ugyanakkor óhatatlan, hogy a mosogatás során ne jusson zsiradék a lefolyóba, vagy a hajmosáskor ne kerüljenek hajszálak oda. A Sano Drain lefolyótisztító rendszeres használatával azonban jó esélyünk van arra, hogy ne kelljen dugulásokkal, valamint az azokkal együtt járó kellemetlen szaggal és fertőzésveszéllyel szembesülni.

Megelőzés Sano Drain lefolyótisztító granulátummal!

A többféle kiszerelésben kapható Sano Drain lefolyótisztító kifejezetten jó választás azok részéről, akik igyekeznek hangsúlyt helyezni a dugulások megelőzésére. A granulátumból elegendő alkalmanként egy-két evőkanálnyit a lefolyóba önteni, és így nagy valószínűséggel még a kezdődő dugulások is megszüntethetőek. A baj sajnos az a szanitereket érintő problémával, hogy legtöbbször már csak akkor szembesülünk a dugulás jeleivel, amikor az elhárítás komoly odafigyelést és többszörös átmosást igényel. A méregdrága duguláselhárító vegyi anyagok helyett jobban megéri ügyelni a megelőzésre, s ehhez a Sano Drain lefolyótisztító valóban remek választásnak bizonyul.

Ügyeljünk arra, mi kerül a lefolyóba!

Nem csak a megfelelő vegyi anyagok használatára lehet szükség a megelőzés érdekében, hanem bizony a mindennapi körültekintő szaniterhasználatra is. Mosogatás során az ételmaradékoknak és a használt olajnak a szemetesben a helye. Érdemes a mosogatószer és a mosószer mennyiségét csökkenteni, hiszen a tapasztalatok szerint gyakran éppen ez áll a dugulások hátterében. A higiéniai termékeknek, valamint a használt macskaalomnak semmiképpen nem a toalettben van a helyük, erre is célszerű odafigyelni. Sokan hajlamosak a lefolyókra úgy tekinteni, mint egyfajta mindent elnyelő szemetesre, pedig körültekintő használattal és a megfelelő tisztítószerekkel elejét vehetjük a dugulásoknak.lefolyó
Sano Drain lefolyótisztító
Weboldal elnevezése: Sano Drain lefolyótisztító
E-mail:
Cím:
Budapest » Pest » Magyarország

Foglalkozási terület: Sano Drain lefolyótisztító