Duguláselhárítással / cégünkkel kapcsolatos vélemények.

Vélemények

Ugrás a véleményekre

* = Kötelező a kitöltése

6 + 6 = ?

Minden adat kitöltése kötelező!

Véleményező: Sarkadi Roland

Még 2015 végén volt dugulásom a mosogatónál. Pár napra eltoltam mert nem voltam otthon. E-mailben kommunikáltam a szakemberrel és nem felejtette el és pontosan érkezett. Minden elismerésem. .

Véleményező: Kiss János

Társasházkezelő vagyok és a földszinten volt dugulása az egyik lakónak. Lászlóval már évek óta együtt dolgozunk mindig őt hívom mert gyors és minőségi munkát végez. Ajánlom mindenkinek..

Véleményező: Erdélyi Eszterné

Wc-ben volt dugulásom de hatalmas! Még a wc-t is ki kellett venni, borzalmas volt senki se élje át. A szerelő pontosan érkezett és 1 órán át dolgozott elég drágán de ha ennyi akkor ennyi. Ajánlom!.

Véleményező: Völfli Gergő

Sosem fogom elfejteni ezt a dugulást ami nekem volt. 3 szintes ikerlakásban lakunk és dugulásunk volt mindenhol sehol sem tudtuk leengedni a vizet. Több céget is felhívtam de vagy nem voltak elérhetőek vagy nem értek rá csak másnap úgy meg nem mehet az élet hogy a wc-t sem tudjuk lehúzni. Végighívtam az összes lehetőséget és a mesteri duguláselhárítást választottam mert megbízhatónak tűnt a hangja és a referenciái. Megérte!.

Véleményező: Név nélkül

Éjszaka keletkezett dugulásom és kb 10 céget felhívtam mire a mesteri duguláselhárítás felvette.... ki is jött 1,5 órán belül mondjuk így éjszaka megértem. Nem tudom a többi cég milyen de őket elértem ezért ajánlom. .

Véleményező: Ferenczi Erzsébet

Van lent a pincében egy wc-nk amit nagyon ritkán használunk, csak így biztosítéknak van fenntartva. Valamelyik nap annyira eldugult hogy sehol sem folyt le a víz..... megbeszéltem a szakemberrel másnapra hogy jöjjön ki megnézni. Nagyon pontos volt és 1 óra alatt végzett is, sajnos a wc-t fel kellet törni de ez a mi hibánk volt. Ajánlom teljes szívből..

Véleményező: Semleges vélemény

Sajnos sok dugulása van az éttermünkben és minden hónapban kell hívni egy duguláselhárítót. Most a mesteri duguláselhárítást hívtuk délután. Éppen dolgozott ezért várnunk kellett 2 órát mire kiért. A munkával nem volt gond és az ár is átlagos volt. .

Véleményező: Raoul Wallenberg Iskola

Az iskolában a gyerekek gyakran akarva vagy akaratlanul is dugulásokat okoznak. Már huzamosabb ideje a mesteri duguláselhárítást hívjuk..

Véleményező: Biatorbágy önkormányzat

Immáron 1 éve csak is Laci végzi nekünk a duguláselhárítást. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, mindig pontos és siet mert sok munkája van. Ajánljuk bizalommal..

Véleményező: Váci utca

Dugulásom volt a wc-ben és vártam vele 3 napot mert kerestem a legolcsóbb szakembert, életem legrosszabb döntése volt. Olyan nagy dugulásom volt hogy azzal hogy vártam és megpróbáltam én megoldani azzal csak rontottam mindenen :(. A mesteri duguláselhárítás Laci megoldotta a gondot de megküzdött vele rendesen. Köszönöm..

Véleményező: Ügyfél

Csőtörésem volt a lakásban és kerestem a megfelelő szakit. Nem a legolcsóbbak de gyorsan elvégezték a munkát. .

Véleményező: Kis Rozália

Drága volt de megcsinálták..

Véleményező: Szenesi Renáta

Azt sem tudtam hogy keressek az interneten a dugulásomra megoldást, így szórólapból találtam ezt a céget. Onnan tudom a weboldaluk nevét is. Meg voltam elégedve de elég drága volt..

Véleményező: Erdélyi László

A mosogató vízelvezető rendszere állította meg valamely szakaszán a lefolyást. Próbáltam házi módszerekkel átjárhatóvá tenni (lefolyótisztító gél, barkácsboltból beszerzett csőtisztító huzal), de ezek nem segítettek. A cég szakembere arra alkalmas céleszközzel megszüntette a dugulást, és a jövőre vonatkozó hasznos tanácsokkal is ellátott a dugulások megelőzése céljából. A megbeszélt időpontban érkezett, segítőkész volt! A tarifát az első telefonbszélgetésünkor közölték, így tudtam, hogy mennyibe fog kerülni. Biztos van olcsóbb szolgáltató is, de én elégedett vagyok teljes mértékben a céggel..

Véleményező: zoltan

A helyesírás silány, nézd át szerintem..

Véleményező: aszinonimaszotar.hu

Ajánlom a Szinoníma szótár oldalt, mert ezek az írások az oldalon elég egysíkuak..

Véleményező: Zsuzsanna

Hirtelen mindenem eldugult, az összes lefolyó. Minden lefolyótisztítő szert kipróbáltam. Rettegtem, hogy valami komoly föld alatti törés, nagy baj van a régi lefolyórendszerben. A céget azért választottam, mert elég sokan írták, hogy pontosak, megbízhatók, és nem a legolcsóbbak ugyan, de megoldották a dolgot. Nekem gyorsan egyeztetve szimpatikus fiatalember jött ki, a WC leszerelésével géppel megoldotta a problémát. Nem kell továb bontanom, izgulnom. Megmutatta, és elmagyarázta, mi volt a baj, és hogyan kerülhető el. Szerintem az ár teljesen korrekt volt, úgy hogy nem is Budapesten lakunk. Kifejezetten ajánlom a céget. .

Véleményező: Zsuzsanna

Előző hozzászólónak: Miért egysíkúak a hozzászólások? Ez egy duguláselhárító cég, értelemszerűen nem medencealapozásról fogok véleményt írni. Ha véleményem jó róluk, ezt végül is lehet cifrázni: dícséretes, kiemelkedő, kiváló, profi, udvarias. Az ajánlomra meg nem fogok szinonimát keresni, mert értelmetlenség. Nem is értem a hozzászólását..
Vélemények
Vélemények
Vélemények
Vélemények
Weboldal elnevezése: Vélemények
E-mail:
Cím:
Budapest » Pest » Magyarország

Foglalkozási terület: Vélemények