Duguláselhárításra 1 hónap garancia Duguláselhárításra 1 hónap garancia. Budapesten és környékén.

Duguláselhárításra 1 hónap garanciaMinden esetben úgy dolgozunk mintha a probléma a saját otthonunkban lenne ezért maximális odafigyelést adunk Önnek. A tisztaság a duguláselhárító szakembereknek is fontos, hiába koszos a munka mi próbálunk a legtisztábban érkezni és távozni Önhöz.

Mivel mi biztosak vagyunk a munkánkban és abban is hogy elégedett lesz velünk az ügyfél ezért 1 hónapos garanciát adunk minden munkára amit mi végzünk. Így, ha a dugulás visszatérő problémája lenne, (a mi hibánkból kifolyólag) ingyenesen orvosoljuk azt.

Garanciális feltételeink a következők ha velünk végezteti el a duguláselhárítását:


  • » Törött, sérült, beomlott szennyvízvezetékre nem tudunk garanciát biztosítani mert az szerkezeti probléma.

  • » A garancia nem érvényes ha az általunk elvégzett munkát helytelenül vagy nem rendeltetésszerűen használja. Tanácsot ingyen adunk telefonon és e-mailben is.

  • » Jogtalan reklamáció esetén a felülvizsgálati munkavégzést, óradíjas szolgáltatásként számlázzuk. -A mi hibánkból adódóan ingyenesen történik és a javítás is.

  • » Munkavégzésünk alkalmával tájékoztatjuk a munkálataink során szerzett tapasztalatainkról, így a szennyvízhálózat épségéről, majd ez alapján adunk Önnek garanciát az elvégzett szolgáltatásra, illetve hibaelhárításra.

  • » A garanciális hibaelhárítás a munkavégzésünk által tisztított vagy vizsgált szennyvízcsatorna szakaszra vagy az általunk végzett szolgáltatásra illetve munkára értendő!


Mire érvényes a garancia?

Mindegy, hogy milyen, ház körül előforduló munkálatról van szó, legtöbben szeretnénk Tárnok megúszni a javítást, helyreállítást vagy felújítást. Nincs ez másként akkor sem, ha vízvezeték szerelésről van szó. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy a legolcsóbb megoldás nem mindig a legmegfelelőbb is, hiszen a minőségi munkának és a szakértelemnek meg van a maga ára. Ha olyan árajánlattal találkozik, amely meglepően alacsony, akkor azt célszerű fenntartásokkal kezelni.

A megbízható szakemberek egyik ismérve az, hogy garanciát vállalnak a munkájukra. Ezt érdemes már az elején tisztázni, ezzel számos kellemetlen helyzetet elkerülhetünk. Arról is tájékozódjunk, hogy a garancia érvényesítésére mennyi idő áll rendelkezésre. Ha biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a választott szakember valóban tudása legjavát nyújtja, akkor a garanciavállalás iránti igényünkből még az árak érdekében se adjunk alább.

Ha például mosógép, mosogatógép beszerelés történt, akkor a garanciát kizárólag az ezzel kapcsolatban felmerülő problémákra lehet érvényesíteni. A gép meghibásodása kapcsán a gyártó szervizét kell keresni, hiszen a vízvezeték szerelő ezért nem okolható. A duguláselhárítás tipikusan az a helyzet, amikor pontosan leellenőrizhető, hogy valóban jogos-e a garanciális javítás iránti igény. A kamerás cső-, és csatornavizsgálat előnyeit nem csak akkor lehet kihasználni, ha a rendszer átnézése szükséges a munka előtt, hanem akkor is, ha a dugulás megszüntetése utáni ellenőrzésről van szó. A szakember dokumentálja, és akár rögzíthető felvétellel is alátámasztja, hogy a rendszer átjárható. Ha tehát egy héten belül jelentkezik az ügyfél garancia iránti igényével, akkor egyértelmű, hogy valószínűleg az ismételt helytelen szaniterhasználat és ezzel együtt az ingatlan tulajdonosa tehető felelőssé az újabb dugulásért.

Fontos tehát, hogy olyan szakembert válasszunk, aki garanciálisan dolgozik, és már jelentős tapasztalattal rendelkezik a vízvezeték szerelés területén. Az új cégek helyett az évek óta a piacon tevékenykedők jó eséllyel értik is a dolgukat, és korrekt hozzáállásukat már valószínűleg bizonyították. Jó választás lehet akár ajánlások alapján letenni a voksot egyik vagy másik szakember mellett, és tulajdonképpen az sem törvényszerű, hogy csillagászati összegeket kelljen ezért kifizetni. A megbízhatóság vízvezeték szerelés kapcsán is igencsak lényeges szempont, amit szakember választás alkalmával is érdemes szem előtt tartani.

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, így az általunk végzett duguláselhárítási munkára garanciát vállalunk. Biztos Önnel is előfordult már, hogy egy megjavított eszköz rövid időn belül megint elromlott. Mi nem szeretnénk csalódást okozni, ezért a duguláselhárítás garanciával végezendő munka esetünkben, amelyre 30 napig érvényes a garancia.

Duguláselhárítás garanciával, ami a biztosítékot nyújtja

  • Többféle házi praktika létezik a dugulások házilag történő megszüntetésére, azonban sok esetben olyan makacs eltömődéssel van dolgunk, hogy szakember segítségére van szükségünk. Munkatársaink képzett szakemberek, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás területén. Igényes, tiszta, megbízható munkát végeznek lehetőleg bontás nélkül.
  • Számunkra fontos, hogy minden épület épségét megőrizzük, és csak akkor végezzünk bontást, ha azt az adott körülmény megkívánja. Munkánk után mindig rendet hagyunk, így Önnek nem kell bajlódnia még esetleges utómunkákkal, legyen szó takarításról, vagy bármilyen más javító munkálatról.
  • Munkatársaink professzionális technológiájú gépekkel dolgoznak, amelyek biztosítják Önt a lehető leghatékonyabb munkáról. Bármiféle dugulást elhárítunk, speciális szerszámaink mindenben a segítségünkre vannak. Akár kültéren, akár beltéren jön létre a dugulás, számunkra nem okoz fejtörést a megszüntetése.
  • Nem jelenthet gondot a WC; a piszoár; a szennyvízakna; a mosogató; a főlefolyó; a kád; mosdó; a zuhanytálca; a padlóösszefolyó; főgerincvezeték, a csatorna; a tisztító akna vagy légkondicionált csepegtető eldugulása sem.

Kedvező árainkkal Budapesten az egyik legolcsóbb és legmegbízhatóbb cég vagyunk. Ne feledje Briák duguláselhárítás garanciával!

Meglepődés
Dugulás megelőzés
Duguláselhárításra 1 hónap garancia
Weboldal elnevezése: Duguláselhárításra 1 hónap garancia
E-mail:
Cím:
Budapest » Pest » Magyarország

Foglalkozási terület: Duguláselhárításra 1 hónap garancia