Csak biztonságos gázkonvektort használjon!

Gázkonvektor szerelés

» » Gázkonvektor szerelés

Gázkonvektor
Gázkonvektor szerelést nem szabad önállóan házilag javítani. Mindig szakembert kell hívni ha meghibásodik a készülékünk! A Gázkonvektor szerelés nem olyan feladat, mint kicserélni egy izzót. Ugyan is abban az esetben, ha valamit nem csinál szakszerűen az ember, és valamit nem tömít fel rendesen és gázszivárgás történik, bizony életveszélyes szituációkat is alakulhat ki eböl a fajta spórolásból. A szénmonoxid mérgezés igen veszélyes színtelen szaktalan gáz és nagyon nehéz a mérgezését felismerni.. Ne feledje: fűtési szezon előtt mindig át kel nézetni a gázkonvektorokat! Üzemelj be önnek egy rutinos szakember

Csak biztonságos gázkonvektort használjon!

Nem lehet eléggé hangsúlyozni annak fontosságát, hogy a háztartásában lévő gázkonvektorokat minden fűtési szezon kezdete előtt ellenőriztetni kell gázkészülék szerelő szakemberrel. A gázkonvektor szereléssel kapcsolatos feladatot soha nem szabad halogatni, ha szivárgást érez a konvektor körül enyhe gáz szagot ne halogassa hívjon szakembert. nehogy nagyobb baj történjen.

A gázkonvektor javítását persze mindig szakmai végzettséggel rendelkező, és igazolvánnyal igazolni tudó vállalkozó megbízásával tanácsos a munkát elvégeztetni, hiszen az esetleges problémákból, kialakult veszélyhelyzetekért a munkát végző szakembert foglalkoztató vállalkozás a felelős nem megfelelő munkavégzésből adódhat szén-monoxid mérgezés, gáz szivárgásból akár robbanás is veszélyét nagyon komolyan kell venni.

A gázkonvektor szerelés, és hiba elhárítása során figyeljen oda, hogy csak új alkatrészek kerüljenek beszerelésre felhasználásra!
  • Gázkonvektor csere (parapet csere nélkül) 26.000+Áfa
    Gázkonvektor csere parapet cserével 38.000+Áfa
    Elzáró szerelvény ( gázra ) 6.000+Áfa
    Hajlékony rozsdamentes gáz bekötőcső 8.000+Áfa