Mr Muscle lefolyótisztító | mesteri-dugulaselharitas.hu

Mr Muscle lefolyótisztító

» » Mr Muscle lefolyótisztító
Mr Muscle lefolyótisztító

Ma, amikor rengeteg új építésű lakásba költöznek a szerencsés családok, szinte észre sem veszik az idő múlását. Az új lakások vezetékei, szerelvényei, elektromos vezetékei és csőhálózata is összehasonlíthatatlanul jobb állapotban vannak, mint az 50, 70 vagy a még ennél is régebben épült lakások. A használat során szappan lerakódások, a lefolyóba került haj, illetve szőrszálak, konyhai zsiradékok, a frissen átadott lakásoknál is okozhatnak problémát. Emiatt azonban nem kell szétverni a lakást, egyszerű, házi praktikákkal is orvosolni lehet a hibát! Erre adok tanácsot a háziasszonyoknak, esetleg magányosan élő férfiembereknek.

Komolyan kell venni a rendellenességeket, a hibára utaló jeleket! Ha lassan folyik el a víz, percekbe telik a mosogató kiürülése, esetleg a fürdő kád vize lefolyását nem tudjuk kivárni, nos, ezek már utalnak a meghibásodásra, azaz a dugulásra. Alkalmazzuk a pumpálást, a slagozást, és csak ezután a kémiai hatású praktikákat! Például használjunk Mr. Muscle lefolyó tisztítót. Öntsünk a lefolyóba 1-2 kupakkal (pontos leírás a flakonok) hagyjuk állni, és hatni a szert, majd öblítsük át hideg vízzel át a lefolyót. Remekül beválik a kisebb dugulásoknál, megéri az árát. Mivel nagyon erős vegyszer, (maró hatással) tároljuk gyermekektől jól elzárva! Mi is gumikesztyűvel dolgozzunk vele. (ne érintkezzen bőrünkkel!) Sósavat és hypot együtt soha ne használjunk, semmilyen hígítási arányban.

Klórgáz fejlődhet, esetleg erős, maró anyag fröccsenhet a lefolyóból. Mindezeket figyelembe véve fordítsunk nagyobb gondot a megelőzésre. A fésűnket, hajkefénket a szemetesbe ürítsük, ne engedjünk túlzott mennyiségű zsiradékot a mosogatóba. A szappan maradékokat esetleg gyűjtsük össze, újabb gombócot gyúrva belőlük, s akkor még felhasználhatóak, vagy csak dobjuk a konyhai hulladékos zsákba. A WC be ne dobjunk se újságpapírt, se olyan tárgyat, ami elzáródást okozhat. (ételmaradék, stb.) Ám mindezek ellenére előfordulhat dugulás, s a legmegbízhatóbb megoldás, ha szakembert hív. Ne sajnálja rá a pénzt, hiszen lehet, még nagyobb kárt okoz, bajt csinál a kontárkodása. A szerelő gyors, biztonságos , és megfizethető.