Kret lefolyótisztító gél Kret lefolyótisztító gél és granulátum formában

Kret lefolyótisztító gél

Dugulások a konyhában vagy a fürdőszobában? Folyamatosan problémát jelent a visszafelé folyó szennyvíz? A szaniterekkel kapcsolatos gond régi és új építésű ingatlanok esetében egyaránt előfordulhat. Ami azonban korántsem mindegy, az nem más, mint az, milyen hatóanyagot vetünk be a lefolyók átjárhatósága érdekében. A Kret lefolyótisztító granulátumként és gélként is beszerezhető, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő készítményt.

Kíméletes, mégis hatékony duguláselhárítás:

A duguláselhárító vegyi anyagokkal szemben gyakran merül fel az a kétely, hogy a túlságosan erős, maró hatás esetleg a lefolyórendszer falát károsíthatja. A Kret lefolyótisztító esetében ettől még gyakori használat esetén sem kell tartani, hiszen speciális anyagösszetételénél fogva kíméletesen távolítja el a makacs dugulásokat. Mondjon búcsút az eldugult, bosszúságot okozó lefolyóknak, és élvezze egész évben a tiszta, szagmentes, tökéletesen funkcionáló szaniterek kínálta kényelmet! Ne feledje, a dugulások gond nélkül, házilag is megszüntethetőek! Ebben kíván segítséget nyújtani a Kret lefolyótisztító.

Kret lefolyótisztító: gyors megoldás a bajban:

Mindegy, hogy a gél vagy a granulátum formában kapható készítmény mellett dönt, a gyorsaság garantált. A márka gondoskodik arról, hogy mihamarabb újra átjárhatóak legyenek a lefolyók, és minden gond nélkül lehessen használni ismét a szanitereket vagy a toalettet. A lefolyótisztító alkalmazásakor mindenképpen célszerű gumikesztyűt viselni, hiszen a maró hatással rendelkező készítmény irritálhatja a bőrt. Hasonló a helyzet akkor is, ha a granulátumra esik a választás, hiszen amint erre vizet engedünk, habozni és pezsegni kezd az. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gél és a granulátum egyaránt hatékonynak bizonyulnak, ráadásul árukat illetően is a még megfizethető árkategóriába tartoznak.lefolyó
Kret lefolyótisztító gél
Weboldal elnevezése: Kret lefolyótisztító gél
E-mail:
Cím:
Budapest » Pest » Magyarország

Foglalkozási terület: Kret lefolyótisztító gél