Duguláselhárítási szolgáltatásaink | Mesteri duguláselhárítás.

Duguláselhárítás szolgáltatásaink

» Szolgáltatásaink
duguláselhárítás

Szolgáltatásaink, duguláselhárítási és csatornatisztítási módszereink:

  • Gépi spirálozás: Ebből az eszközből három félét használunk, normál szekcionált erősített szekcionált és dobspirál, amely lehet normál vagy akár erősített is. A normál egy egyszerű rugós acélból készült spirálszerkezet, amely toldható és összeszerelhető, bármekkora hosszúságig. Ennek teljesítménye leginkább a duguláselhárítással foglalkozó szakembertől függ. Az erősített spirál egy belső erősítésű darab. Lényege, hogy a spirálon belül elhelyezett műanyag vagy acélsodrony erősíti a spirál részt, ezáltal jobb irányú forgatáskor a szálra feszül és nagymértékben merevvé válik. Találunk még ilyet élezett spirállal is, amely tisztítja a csövet, ezzel azonban általában vigyáznunk kell, hiszen károsíthatja a csövet, így természetesen csak azokban az esetekben vetjük be, amikor kivételesen indokolt. A dobsprirál kivitel egy szálban készült, amely már továbbá nem toldható ezeket a gépek egy dobbal együtt forgatják és a csőben lévő fej mozgásával végzi a duguláselhárítást. Ezeket is csak szakavatott kezekbe ajánljuk, hiszen előfordulhat hogy beszakad a csőben, amely még jobban megnehezíti a duguláselhárítást, sőt egy új dugulást képez.
  • Ipari vákuum kezelés: Ez a módszer kivételes esetben használják, például amikor egy épületen belüli csőrendszerben képződött dugulás elhárításárl van szó. Lényege egy szívó és nyomó pumpa, amely vákumot képez. Szifonok és lefolyók dugulásának gyors és eredményes elhárítására szolgál. Általában WC-ben vizes blokkban, konyhákban, fürdőkben használják ez a duguláselhárítás egyik leggyakoribb és legbiztonságosabb módszere.
  • Gyökértelenítés: Talán nem is hinné, milyen gyakran előfordul, hogy különböző csővezetékekbe egy gumigyűrű mentén mondjuk, belenő egy fának a gyökere, ami tovább halad aszenyvízvezetékbe. Ez egy nagyon nehezen eltávolítható dugulásfajta, hiszen egy gyökérvágó fejjel kell szétroncsolni azeket, hogy távozhassanak a csővezetékből.
  • Szennyvízszivattyú: Gyakran előfordul, hogy olyan duguláselhárítására hívnak minket, amikor egy szennyvízakna telik meg ezáltal megakadályozva a házban lévő vízrendszer használtatát, erre egyszerű a megoldás szakembereink ugyanis szennyvízszivattyúval is rendelkeznek. Csőrendszer kamera szondás vizsgálata Csővezetékekbe egy kamerával felszerelt szondát vezetünk amelyen keresztül egészen pontosan fel tudjuk mérni a dugulás pontos helyét méretét. Ez a vizsgálat segít azt kiválasztani, hogy mely csatornatisztítási vagy duguláselhárítási módszert érdemes alkalmaznunk az adott esetben. Meg tudjuk vizsgálni, hogy milyen a csőrendszer lejtése, minden egymásba illesztés a helyén van e, illetve a méterszámláló segítségével meg tudjuk határozni milyen hosszúságú eszközzel kell dolgoznunk. Ahogy minden vízrendszerhez csatlakozó résznél a WC duguláselhárítás is gyakorta felmerülő tevékenységünk. Ez a helység azonban még a többinél is sokkal, de sokkal kellemetlenebb lehet, hiszen az itt visszatérhető szagok belenghetik az egész lakást. A WC duguláselhárítás esetében is forduljuon hozzánk bizalommal, hiszen szakembereink mindenféle duguláselhárítási munkára fel vannak készülve.
Csatornatisztítás Budapest területén : hétfőtől – vasárnapig, dugulás elhárítás épületen belül és épületen kívül. 60 nap Garanciával1 órán belül.